Kiwanis Tiel organiseert op zondag 1 oktober 2017 de Rivierenland Rally, een dag vol rijplezier en sportiviteit. Beleef een geweldige dag! Rij mee en steun de goede doelen die Kiwanis steunt.

Deelname staat open voor oldtimers en bijzondere auto’s, cabrio’s en sportauto’s met een recenter bouwjaar.

De Rivierenland Rally is inclusief lunch, borrel en een diner. Deelname per equipe van 2 personen kost € 195,-. Heeft u geen geschikte auto? Dan kunt u tegen betaling gebruik maken van een klassieker van Visscher Autobedrijven uit Culemborg. Deelname kost dan € 325,-. De volledige bijdrage voor de huur van de oldtimer wordt Visscher Autobedrijven beschikbaar gesteld voor de goede doelen. Uiteraard is deelname zonder diner ook mogelijk.

De Rivierenland Rally is geen snelheidsevenement. Het is een mooie toerrit door het Rivierengebied met voldoende sportieve uitdaging voor de ervaren deelnemers. Voor de starters is er uitgebreide uitleg en begeleiding.

ebpersoneelsdiensten

HOOFDSPONSOR: EB Personeelsdiensten

eb: de beste keuze in de flexbranche

eb Personeelsdiensten is een uitzendbureau in het hart van de Betuwe: Tiel. Hier vandaan sturen ze dagelijks Poolse productiekrachten, orderpickers en vakkrachten aan die door het hele land aan de slag gaan in tal van sectoren. Laag geschoold of uitgebreid geschoold. Van inpakker tot slager, van operator tot lasser. eb heeft de kandidaten beschikbaar. eb staat voor eerlijk & beter. eb gelooft namelijk in een eerlijk salaris en fatsoenlijke leef- en werkomstandigheden voor onze Poolse werknemers. Deze aanpak betaalt zich qua arbeidsproductiviteit en loyaliteit dubbel en dwars uit. Vanwege dit innovatieve beleid en transparante aanpak vervult eb Personeelsdiensten inmiddels een voortrekkersrol in de uitzendsector.
MEER INFORMATIE: WWW.EB-PERSONEELSDIENSTEN.NL

De Rivierenland Rally wordt gehouden over:

0Dagen0Uren0Minuten0Seconden

GOEDE DOELEN 2017

De Grote DigiTaalStrijd

Bibliotheek Rivierenland gaat de strijd aan met de laaggeletterdheid in het rivierengebied en daarbuiten. Samen met vele bekendheden uit de regio en daarbuiten wordt aandacht gevraagd voor de laaggeletterdheid in de vorm van de “Grote Digitaalstrijd” een spelprogramma op scholen met voorrondes en de grote finale in november.

Dream4kids

Dream4Kids zet zich in voor kinderen van 6 tot 12 jaar met een jeugdtrauma, opgelopen door bijvoorbeeld mishandeling, misbruik of een verlies van een dier baar persoon. Dream4Kids ondersteunt de medische en psychische behandeling door de allergrootste dromen van kinderen in vervulling te laten gaan tijdens een droom dag.

Stichting Jeugd Corsowagen Passewaaij

Voor het jaarlijks terugkerende evenement “Fruitcorso Tiel” zal de Stichting Jeugd Corsowagen Passewaaij  met behulp van vele vrijwilligers weer een mooie wagen maken.

STICHTING HEARTBEAT

Stichting Heartbeat organiseert eendaagse activiteiten en vakanties met zorg voor gezinnen met een jonge hartpatiënt. Kiwanis Tiel maakt dit jaar HeartBallooning en de HeartRace Circuitdag mede mogelijk. Meer informatie: www.stichtingheartbeat.nl

Fonds Gehandicaptensport – (S)cool on Wheels

Een goede beeldvorming over het leven en sporten met een handicap is van groot belang. Omdat deze beeldvorming begint bij de jeugd, is er het project (S)Cool on Wheels van Fonds Gehandicaptensport. (S)Cool on Wheels wordt ingezet in groep 7 en 8 van het reguliere basisonderwijs. Doormiddel van een clinic op school worden kinderen bekend gemaakt met de handicap van invaliditeit

 1 OKTOBER 2017 | SERVING THE CHILDREN OF THE WORLD | BETUWE | UITDAGENDE TOERRIT | SPORTIVITEIT | CULINAIR | GOEDE DOELEN | SPORTWAGENS |  OLDTIMERS | SNELHEID | RIVIERENGEBIED

SPONSOR WORDEN?

Neem deel als sponsor of donateur van de Kiwanis Rivierenland Rally en steun de goede doelen. Voor € 600,- bent u sponsor met een advertentie in het routeboek plus uiteraard een deelname met een equipe aan de rally voor u of een relatie. Donateur bent u vanaf € 100,- met een naamsvermelding in het routeboek.

STER-SPONSOREN

SPONSOREN

SUPPLIERS

Vragen? Neem contact op via

VEELGESTELDE VRAGEN

Kunnen alle auto’s meedoen?

Deelname staat open voor oldtimers en bijzondere auto’s, cabrio’s en sportauto’s met een recenter bouwjaar.

Wat is Kiwanis Tiel?

kiwanisKiwanis is een internationale organisatie van serviceclubs. Kiwanis heeft als slogan “Serving the children of the world”. Met fundraise projecten, zoals de Rivierenland rally en het Van Herwijnen & co Rivierenland Diner, wordt geld ingezameld om goede doelen mee te ondersteunen.

Zijn er verschillende klassen?

Er zijn in 2017 geen verschillende klassen.

Welke navigatiesystemen worden er gebruikt?

Er wordt gebruikt gemaakt van verschillende systemen, zoals bol-pijl, pijlen kortste route, visgraat en grensbenadering.

WILT U DE NIEUWSBRIEF ONTVANGEN?