Kiwanis Tiel organiseert op zondag 2 oktober 2016 de Rivierenland Rally, een dag vol rijplezier en sportiviteit. Beleef een geweldige dag! Rij mee en steun de goede doelen die Kiwanis steunt.

Deelname staat open voor oldtimers en bijzondere auto’s, cabrio’s en sportauto’s met een recenter bouwjaar.

De Rivierenland Rally is inclusief lunch, borrel en een diner. Deelname per equipe van 2 personen kost € 195,-. Heeft u geen geschikte auto? Dan kunt u tegen betaling gebruik maken van een klassieker van Visscher Autobedrijven uit Culemborg. Deelname kost dan € 325,-.

De Rivierenland Rally is geen snelheidsevenement. Het is een mooie toerrit door het Rivierengebied met voldoende sportieve uitdaging voor de ervaren deelnemers. Voor de starters is er uitgebreide uitleg en begeleiding. Deelnemers kunnen inschrijven in een sport- en toerklasse. De sportklasse behoudt het uitdagende niveau van voorgaande jaren, waarmee de tourklasse comfortabeler zal zijn voor minder ervaren rallyrijders en mensen die een ontspannen zondag willen beleven… Deelnemers die in een van voorgaande rally edities in de top 15 zijn geëindigd worden door de organisatie automatisch in de sportklasse ingedeeld.

ebpersoneelsdiensten

HOOFDSPONSOR: EB Personeelsdiensten

eb: de beste keuze in de flexbranche

eb Personeelsdiensten is een uitzendbureau in het hart van de Betuwe: Tiel. Hier vandaan sturen ze dagelijks Poolse productiekrachten, orderpickers en vakkrachten aan die door het hele land aan de slag gaan in tal van sectoren. Laag geschoold of uitgebreid geschoold. Van inpakker tot slager, van operator tot lasser. eb heeft de kandidaten beschikbaar. eb staat voor eerlijk & beter. eb gelooft namelijk in een eerlijk salaris en fatsoenlijke leef- en werkomstandigheden voor onze Poolse werknemers. Deze aanpak betaalt zich qua arbeidsproductiviteit en loyaliteit dubbel en dwars uit. Vanwege dit innovatieve beleid en transparante aanpak vervult eb Personeelsdiensten inmiddels een voortrekkersrol in de uitzendsector.
MEER INFORMATIE: WWW.EB-PERSONEELSDIENSTEN.NL

De Rivierenland Rally wordt gehouden over:

0
Days
0
Hours
0
Minutes
0
Seconds

GOEDE DOELEN 2016

Stichting ZO organiseert activiteiten voor iedereen met een verstandelijke beperking. Bij alle activiteiten wordt er zoveel mogelijk rekening gehouden met de individuele wensen en behoeften van de deelnemers.

MEER INFORMATIE: WWW.STICHTINGZO.NL

Stichting Heartbeat logo [logo met schaduw] -400

Stichting Heartbeat organiseert eendaagse activiteiten en vakanties met zorg voor gezinnen met een jonge hartpatiënt. Kiwanis Tiel maakt dit jaar HeartBallooning en de HeartRace Circuitdag mede mogelijk.

 2 OKTOBER 2016 | SERVING THE CHILDREN OF THE WORLD | BETUWE | UITDAGENDE TOERRIT | STOP TETANUS | SPORTIVITEIT | MARIËNWAERDT | CULINAIR | GOEDE DOELEN | SPORTWAGENS | STICHTING HEARTBEAT | OLDTIMERS |SNELHEID | RIVIERENGEBIED

SPONSOR WORDEN?

Neem deel als sponsor of donateur van de Kiwanis Rivierenland Rally en steun de goede doelen. Voor € 600,- bent u sponsor met een advertentie in het routeboek plus uiteraard een deelname met een equipe aan de rally voor u of een relatie. Donateur bent u vanaf € 100,- met een naamsvermelding in het routeboek.

STER-SPONSOREN 2016

2016-01

SPONSOREN 2016

van es
panas
jlr_logo_lockup_horiz_90mm_cmyk
2016-02
?????????????????????????????
logos-11
2016-03
logos-10
logos-08
logos-07
logos-05
logos-03
logos-01

SUPPLIERS 2016

sponsor-01
visscher_peugeot
sponsor-04
tiel-logo-kleur
sponsor-05
logos-12
sponsor-02
logos-06
logos-04
logos-02
logos-09

Vragen? Neem contact op via

Kunnen alle auto’s meedoen?

Deelname staat open voor oldtimers en bijzondere auto’s, cabrio’s en sportauto’s met een recenter bouwjaar.

Wat is Kiwanis Tiel?

kiwanisKiwanis is een internationale organisatie van serviceclubs. Kiwanis heeft als slogan “Serving the children of the world”. Met fundraise projecten, zoals de Rivierenland rally en het Van Herwijnen & co Rivierenland Diner, wordt geld ingezameld om goede doelen mee te ondersteunen.

Wat is het verschil tussen sport- en toer klasse?

Vanaf 2016 zal de Rivierenland Rally met een tweetal klassementen werken, de sport- en de toerklasse. Bij de sportklasse wordt er meer navigatie gevraagd van de deelnemende equipe en is er een hogere moeilijkheidsgraad.